Friday, October 21, 2011

Ragam manusia

Harrr~ Harini saya nak share something dengan semua ^^ gambar di bawah ni sume "wujud" hanya di dalam train sahaja.. (maybe dalam teksi pun ade tapi sikit la~~ ) Saksikanlah ....

~>Perempuan ni pakai pakaian ala-ala starwars gitu kalau perasan~ taksub katakan ...

~>Grass Monster "wujud" !! haha ! Ni mesti balik kampung sebab duduk kat bandar rumput kena potong ~

~>OK ! (speechless 24 saat) Superhero pun ade dalam train =.= kemungkinan saving tak nak guna kuasa dan kalau try tanye dorang kenapa naik train... dorang jawab "Kami sebagai superhero kena sentiasa mengawal keaadaan , kemungkinan dalam train ni ade orang jahat... kami boley tolong ^^" haha pandai cover =.="

~> Ni gambar sape ntah admin pun dah lupe... tapi bile diimbas kembali macam gambar artis luar yg pakai botox tuh ... erkk tak tau lah~~

~>Nampak macam baru lepas "tonottt tott toooottttt" kat tepi train tuh.. haha !

~>Manusia hardcore pun ade... Mungkin dia kerja part time cari tikus dalam train ... haha !

~>Superman pun ade =.= maybe kena "pulau" dengan Superhero yg tadi tu kot... Sebab tu diri sorang-sorang.. haha !

~> Bila dah ngantuk takde fikir ape ... Sanggup berkungfu hustle untuk men"konker" tempat duduk ... sampai tempat duduk pun dah jadi tempat "baring"

~> Bila dah penuh macam-macam cara digunakan asalkan dapat naik ... haha !

~> Layan mesej sampai lupe bawak anak kat belakang... =.=" Kalau dari Selangor ke Perlis die lupe... memang meriah anaknye penyek ~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...