Sunday, July 31, 2011

COMEL


Comel betul miow ni, cube korang tengok telatah diorang yang cute-miut tu lalala Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 2 Gambar Comel Pilihan

Hamster sebesar tapak tangan th confused Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 3 Gambar Comel Pilihan

Mozilla Firefox @musang Berapi terkejut Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 4 Gambar Comel Pilihan

Ape??, geng starwars jahat Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 5 Gambar Comel Pilihan

Tidur kene beratur gak nyanyi Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 6 Gambar Comel Pilihan

anjing tak leh masuk…syuh..syuhhh jahat Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 7 Gambar Comel Pilihan

akibat lupe nak diet

cute funny animals 8 Gambar Comel Pilihan

ape ni th confused Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 9 Gambar Comel Pilihan

Tetikus & tikus th laxxx Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 10 Gambar Comel Pilihan

ehem2, wat pe tu?? fikir Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 11 Gambar Comel Pilihan

Jangan amik nangis sgt Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 12 Gambar Comel Pilihan

cute funny animals 13 Gambar Comel Pilihan

Warrgh….cute kan?

cute funny animals 14 Gambar Comel Pilihan cute funny animals 15 Gambar Comel Pilihan

Kucing Terpanjang terkejut Gambar Comel Pilihan

Friday, July 29, 2011

ADA KUCING YANG LEBIH COMEL DARI YANG NI?

MANDI PUN DIRI JUGAK?

~ HANYA DUDUK APABILA MENJADI MODEL NUTELLA..HEHEHE

Wednesday, July 27, 2011

Blue Dragon Nudibranch (Haiwan)

Nudibranch adalah siput laut yang kehilangan cengkerang belakang dalam sejarah awal evolusi. Terdapat lebih daripada 3,000 spesis yang dikenali. Mereka dikenali untuk menghuraikan corak dan warna-warna alam yang indah.

Ia menghabiskan hidup terapung di atas permukaan laut. Mereka makan obor-obor perang, pengumpulan toksin haiwan dan menyimpannya di dalam kantung kecil pada "jari" mereka.

The Blue Dragon boleh menghasilkan sengatan yang jauh lebih berkuasa dan maut kerana keupayaan untuk menyimpan racun.

Seni Coffee Latte

Minum kopi bukannya merupakan hal yang asing bagi kita. tapi kalau begini, tak sampai hati nak minum. huhu...

Adegan Street Fighters Asli

Monday, July 25, 2011

Grand Canyon Skywalk

Grand Canyon Skywalk adalah sebuah Glass Bridge/Skywalk bebentuk "U" yang terletak lebih kurang 4,000 kaki di atas Sungai Colorado di pinggir Grand Canyon.

Lebih daripada satu juta paun keluli digunakan dalam pembinaan Grand Canyon Skywalk.

Dek Skywalk telah dibuat dengan empat lapisan Saint-Gobain Diamant low iron glass dengan DuPont SentryGlas interlayer.

Jambatan ini mampu untuk menahan rintangan angin melebihi 100 km/ hr dari 8 arah yang berbeza, serta gempa bumi bermagnitud 8.0 dalam lingkungan 50 batu.

Jambatan ini boleh membawa 822 orang yang seberat 200 paun (91 kg) dalam satu2 masa, tetapi maksimum hanya dibenarkan untuk 120 pada satu2 masa demi menjaga strukturnya.

Ia dibuka kepada orang awam pada 28 Mac 2007 dan angkasawan Buzz Aldrin dan John Herrington dikatakan turut hadir semasa majlis perasmiannya.



Sunday, July 24, 2011

Freemason di Malaysia bahagian 1


Ok,untuk salam perkenalan ini aku nak tunjukkan kepada korang tentang pengaruh Freemason di Malaysia ..Untuk Bahagian 1 ini mari kita buat sedikit uji kaji..Uji kaji ini membabitkan duit 1 ringgit Malaysia(ssesiapa yang tak ada seringgit pergi cari dulu)…

Dah ada duit 1 ringgit?,sebelum tu korang cuba tengok duit 1 dollar Amerika ni dulu

Ini adalah konspirasi Freemason yang dikatakan wujud di duit 1 dollar AmericaAdakah duit 1 ringgit pun ada teori konspirasi ini?..Jom kita tengok sama-sama!

Nampak tak lambang rasmi bank negara Malaysia tu?Kalau ditanya kepada orang bank negara,mereka kata binatang dalam lambang itu adalah seekor kijang..Tetapi cuba korang tengok pula lambang negeri Kelantan ini..

Yang ini pun kijang juga tetapi korang perasan tak ekor kijang dalam duit tu panjang?Sedangkan ekor kijang pendek!,Jadi binatang apa yang sebenarnya dalam lambang bank neraga itu?

Adakah binatang itu adalah seekor anjing jenis Pharaoh Hound?binatang yang dianggap dewa dalam fahaman Mesir kuno(Kabbalah)..salah satu fahaman Freemason?

ini pula simbol-simbol utama Freemason(diambil dari laman web rasmi Freemason sendiri),Perasan tak lambang matahari dan bulan itu? dalam lambang bank negara kita pun ada kan?

ok ini yang terakhir dan yang paling “misteri”…dalam duit 1 dollar Amerika ada gambar ini..

Gambar piramid yang ada mata itu adalah simbol Lucifer(Dajjal)..yang digelar “All Seeing Eye”,ini memang simbol rasmi Freemason..ini buktinya..

Apron(pakaian rasmi) Freemason,gambar ini dari laman web rasmi Freemason.

Baiklah sekarang tengok duit 1 ringgit korang..

sekarang cuba lihat wau dan bukit itu..


ok,nampak tak titik merah itu?


cantumkan titik itu dan sekarang korang cuba tengok kawasan itu di cahaya lampu (kedudukan lampu dibelakang duit)



Amacam? nampak apa-apa tak?ha..ini sebenarnya hanya konspirasi,entah betul atau tidak,hanya tuhan yang tahu.Dan kepada sesiapa yang hendak tahu dengan lebih lanjut tentangFreemason di Malaysia..tunggu sambungannya nanti..

SUMBER~BLOG TUKANG KARUT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...