Sunday, June 5, 2011

COCET COCET SIKIT,,,


SALAM,, huhuhu lama benor eden tak post kat blog ni, dah berdebu tebal upe nya,,,

emmm biasalah sekarang ni nak on9 fb pun tak sempat ni kan nak cocet cocet kat sini,,, namun entah tiba2 kembali bersemangat,, HAHAHHA, gelak jahat,,, untuk post kali ni,, emmm nak cite pe,, garu kepala, tengok kiri kanan,, emmm ok lah hari ni ada REUNION ex 5 dulu,, punya lah ramai rakan sekelas dulu, tapi yang join emmm tak nak cite lah,,,,


semua yang datang LELAKI, tengok sape kate lelaki tak prihatin,,, dah terbukti di makmal bahawa lelaki lebih prihatin,,, tak de yang menarik, just makan2, bual2,, gosip2, kahwin2, oppppp,, cite sal kahwin,,, KAHWIN MUDA???? apa pendapat korang kalau kahwin di USIA MUDA,,,

cukup lah dulu, nanti i cocet balik huhuhu,,,, nak pi jenguk tv jap,,, hidup lepas STPM, sesuai dengan satu perkataan,,, (huhhhhh)

coretan hati~ ~ ~ TERASA SUNYI LAH SEKARANG ENTAH KENAPA....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...