Monday, June 4, 2012

Penyakit baru melanda

ASSALAMUALAIKUM,,,

Apa habaq semua, lama tak kongsi story kat hanpa semua kan,, amboi cakap kedah lak,,

Penyakit baru?? kau sakit ke qie,, kenapa tak bagitahu?
tu lah orang tua2 dah cakap, bagi org cakap habis dulu, jangan main celah nak potong ayat org,,
huhhh, nak gurau pun tak boleh mamak ni, serius memajang..
oiit aq dengar tuh,,

cam ni aq tak de penyakit yang berbahaya pun,, sekarang ni aq ada tabiat baru lah..
tabiat apa??
tabiat nak m****s.. hahahah gurau je..
umun mengetahui yang penampilan aq sekarng ni lain sedikit,
sikit je lain nya..
tang mana tuh lain?
Ni ha tang rambut ni,,

Sekarang rambut aq ni telah panjang, biasalah dah berhenti sekolah kan, so kekemasan diri kita harus abaikan, betul tak??
Betul2...
jadi bagi memastikan walaupun rambut ni panjang aq tetap nak nampak kemas sikit, tak mau macam kusut je.
tambah2 time main bola petang2 kat padang..
mestilah main kat padang tak kan main kat sawah kut?
Dusssshhh!!! kan dah kena sebijik, nak lagi habaq je, banyak lagi stok ni
sambung balik... jadi untuk itu aq telah pakai benda ni ketika main bola,
benda apa??
lex lah aq tengah upload masuk ni.. sabar cikit
ni org panggil apa ek?? lupa lak,


Jadi ni lah penyakit baru aq, time main bola je aq pakai benda ni, bagi memastikan rambut aq
sentiasa kemas dan nampak macho di situ,. kawan2 kata dah macam sergio ramos dah
ha sape tuh?
lol kau ni memang tak tahu ke buat2 tak tahu. jap nak bagi tunjuk gambar dia,











dia ni player real madrid... ala jersi number 4, em tengok banyak kali rasa macamn sama je aq dengan dia
hahahah angkat bakul nampak,.,,,, hahahaha

so itu saje yang aq nak cite. pape pun thanks teman aq untuk kongsi cite ni,... hehehehe
p/s~ nak tengok gambar saya pakai benda tu ke??? kirim salam je lah ek, hahahahaha

wassalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...