Sunday, June 17, 2012

Terpaksa emmmm...

Assalamualaikum... baca tajuk dah tahu aq tengah mengeluh hehehehe..

suka lak,, ha cer cite apa hal ni??
korang semua kan tahu dalam post yang lepas aq dah tulis pjg lebar yang aq dah tutup fb,
ha so kenapa?
Kau pun tahu kan aq ni aktif dengan program belia, so kemana saja aq pi, kursus ka, kem ka, mesti semua orang akan mintak fb aq,, (nak mintak number fon tak berani la tu)
oh lepas tu??
jadi bila aq habaq mai yang aq tak ade fb, tutup fb, mereka akan cakap
ceh tak payah tipu lah, semua orang ada fb, budak kelas 5 pun ada, jangan nak tipu lah
kita nak share gambar ni,
nak kenal awak lebih lagi (ni nak ngorat ni)

jadi aq pikir ada baik jugak aq on balik fb aq, biar mereka dapat share semua tu, tetang urusan fb ni, em aq
nak buat endah tak endah je,,,, study lagi penting,
exam pun dah dekat,

serius aq cakap tak de fb memang kita akan ketinggalan la, semua cakap
semalam tak tengok ke dalam fb ada bla bla bla
aq senyum je,,,,

pape pun kepada peembaca blog ni yang tak add lagi qie, silakan kan lah add,
fb ada kat tepi tuh,,, terima kasih ku ucapkan

waalaikummusalam....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...